SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Fotboll
Div 3 herr

King, Krig, Kärlek!
Klara för div 2 Norrland nästa säsong

Efter en makalös upphämtning från underläge 2-0 i minut 72 till seger med 2-4  är en prestation utan dess like.

 

Det betyder div 2 Norrland även nästa år!

Serieseger för Frösö IF herr
2020-10-06 09:40
Efter en konstig säsong med helt andra förutsättningar än vanligt med bl.a enkelserie och ingen publik till att börja med och sen endast 50 personer pga Coronan så slutade vi ändå i topp och spelar nästa säsong i div 2 Norrland
Flest gjorda mål av alla lag i förbundsserierna (div 3 och uppåt)
Majed blev 2:a i skytteligan i Mellersta Norrland med 11 mål, strongt!

#barafifare

Herrarna har ordet
2020-09-11 16:29
Kommentar från tränarna

En av konsekvenserna som pandemin har haft inom fotbollen är att antalet matcher i vår serie halverats i år vilket innebär att varje match är dubbelt så viktig denna säsong. Därför var besvikelsen lite extra stor när vi inledde serien med två raka poängtapp. En tänkbar förklaring är att många bärande spelare från fjolårssäsongen antingen skadat sig eller valt att ta en paus från fotbollen. Även om vi fyllt på med väldigt duktiga spelare tog det bevisligen två seriematcher innan vi hunnit spela samman truppen.

För lyckligtvis tog vi oss samman efter inledningen och har därefter radat upp sju raka segrar i serie- och DM-sammanhang. Raden av segrar innebär att vi nu ligger på andraplats i div III mellersta Norrland och att vi har en DM-semifinal mot IFK Östersund att se fram emot den 15 september.

Efter de två inledande seriematcherna har vi för det allra mesta spelat en frejdig, offensiv fotboll där vi hållit i taktpinnen och det har varit matchvinnande. Det är glädjande att se att många nya och unga spelare tagit stora kliv i sin utveckling och varit bland våra mest tongivande. Vi har en härlig känsla i truppen med bra engagemang och numerär på våra träningar. Just nu är det väldigt kul att vara tränare i Frösö IF:s herrlag.

Vi har fyra seriematcher kvar och ska göra vårt yttersta för att bibehålla vår segersvit och utmana om seriesegern

Tåget är i rullnlng
2020-09-03 09:50
Efter en trög inledning med en poäng på de första två omgångarna är nu vi igång på riktigt, 
Fyra raka segrar mot Älgarna, Järpen Delsbo och Iggesund ger oss för närvarande tretton poäng två efter ledande Matfors som vi möter på lördag 5 september. 
Håll tummarna för en FIF-seger
Appen Min Fotboll
2019-04-05 23:28
Hej! Här kommer en länk för att följa vårt lag Frösö IF Frösö IF Herrar Div 3  på Min Fotboll. I appen kan vi alla fota, filma, heja och rapportera live från våra träningar och matcher. Följ oss på Min Fotboll och sprid vidare till alla du tror kan vilja följa och heja fram vårt lag! 
Hälsningar, Nils-Erik Rimmö 

 https://minfotboll.app.link/6U8Pov2iEV
 
Facebook
Sponsorer