King, Krig, Kärlek!

Seriestarten div 2 herr uppskjuten
2021-03-10 16:57

SvFF:s Förbundsstyrelse har med anledning av det rådande pandemiläget beslutat att skjuta upp seriestarten för de lägre förbundsserierna till den 1-2 maj. Berörda serier är division 1 damer samt division 2 och 3 herrar, som till skillnad från de högre serienivåerna inte omfattas av undantaget avseende yrkesmässig idrott.

Samtidigt har Förbundsstyrelsen uppdragit åt tjänstemannaledet att utreda ytterligare alternativ på hantering för det fall restriktionerna inte tillåter seriestart helgen 1-2 maj.

Besked om ytterligare alternativ lämnas till föreningarna i mitten av april.

Serieseger för Frösö IF herr
2020-10-06 09:40
Flest gjorda mål av alla lag i förbundsserierna (div 3 och uppåt)
Majed blev 2:a i skytteligan i Mellersta Norrland med 11 mål, strongt!

#barafifare

Herrarna har ordet
2020-09-11 16:29
Kommentar från tränarna

En av konsekvenserna som pandemin har haft inom fotbollen är att antalet matcher i vår serie halverats i år vilket innebär att varje match är dubbelt så viktig denna säsong. Därför var besvikelsen lite extra stor när vi inledde serien med två raka poängtapp. En tänkbar förklaring är att många bärande spelare från fjolårssäsongen antingen skadat sig eller valt att ta en paus från fotbollen. Även om vi fyllt på med väldigt duktiga spelare tog det bevisligen två seriematcher innan vi hunnit spela samman truppen.

För lyckligtvis tog vi oss samman efter inledningen och har därefter radat upp sju raka segrar i serie- och DM-sammanhang. Raden av segrar innebär att vi nu ligger på andraplats i div III mellersta Norrland och att vi har en DM-semifinal mot IFK Östersund att se fram emot den 15 september.

Efter de två inledande seriematcherna har vi för det allra mesta spelat en frejdig, offensiv fotboll där vi hållit i taktpinnen och det har varit matchvinnande. Det är glädjande att se att många nya och unga spelare tagit stora kliv i sin utveckling och varit bland våra mest tongivande. Vi har en härlig känsla i truppen med bra engagemang och numerär på våra träningar. Just nu är det väldigt kul att vara tränare i Frösö IF:s herrlag.

Vi har fyra seriematcher kvar och ska göra vårt yttersta för att bibehålla vår segersvit och utmana om seriesegern

Tåget är i rullnlng
2020-09-03 09:50
Efter en trög inledning med en poäng på de första två omgångarna är nu vi igång på riktigt,
Fyra raka segrar mot Älgarna, Järpen Delsbo och Iggesund ger oss för närvarande tretton poäng två efter ledande Matfors som vi möter på lördag 5 september.
Håll tummarna för en FIF-seger
Div 3 herr kommer att senareläggas
2020-03-25 12:43
Div. 2 herrar, div. 3 herrar och div. 1 damer
Seriestart för division 2 herrar,division 3 herrar och division 1 damer senareläggs till sommaren (start mitten av juni) och dessa serier spelas som enkelserier med synkronisering mot distriktsserierna. Detaljfrågor kring exakt seriestart och spelordning återkommer till föreningarna i inledningen av april.
Beslutet att genomföra dessa serienivåer som enkelserier tas som en sista utväg utifrån myndigheternas prognoser för kring smittspridningen under april/maj och för att inte tvinga föreningarna att med förskjuten seriestart spela oavbrutet varje helg under sommar och höst.

SVFF:s krisplan i sin helhet finns här
Sön 4/10 14:00
Lör 26/9 14:00