Välkommen till Frösö IF
Jämtlands största idrottsförening

Välkomna till vår förening!
Varmt välkomna till våran förening!

Välkommen till Frösö IF!

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!

Klicka här om du vill se våra kommande och spelade matcher.
Försäljning Toa- och hushållspapper Fotbollen vår 2024
2024-05-09 07:26

Under 2024 har vi uppdaterat och förändrat vårt avtal med ICA Supermarket Valhalla som är en av våra absolut främsta samarbetspartners, som en lokal aktör på Frösön. Förändringen innebär dels att vi inte längre kommer utföra varuplock i butiken. (Städ ute och en del andra arrangemang fortsätter som vanligt) Detta har under åren blivit en tidskrävande och administrativ svår uppgift varje år, både för oss och ICA Valhalla. Både att få våra lag att utföra uppgiften och för ICA att planera och ibland tvingas justera sitt arbete kring insatsen.
Tillsammans har vi därför valt att förändra upplägget i vårt samarbete och exempelvis välja bort alla varuplock, vilket vi hoppas ska ge oss ökade möjligheter att fokusera på andra gemensamma insatser. Detta gör dock att vi inom fotbollen behöver söka kompensation för intäktsbortfallet kring ex varuplock på annat håll.

Vi har valt att som förening prova försäljning av toapapper- och hushållspapper. Något vi vet alltid behövs och som kommer täcka intäktsförlusten och förhoppningsvis mer därtill.
Detta gör vi tillsammans med Ravelli.se.

Varje spelare/familj ska sälja 6 st balar papper. 5 st toapappersbalar och 1 st bal med hushållspapper. Gäller alla spelare i lagen födda 2016 till Utvecklingslag. (OBS! ”Familj” - Om man har flera barn så är det fortfarande 6 st som ska säljas)

Kostnaden för en bal är 280 kr varav föreningen får hela 100 kr/bal. Dessa intäkter skapar exempelvis möjlighet för fotbollen att stötta lagen med cupbidrag varje år.

Balarna säljs under några veckor och pengarna betalas (via swish) till en utsedd person i varje lag – som sedan redovisar försäljningen till kansliet.

I dagarna har ledarna i varje lag fått uppgift om utlämning av balar. Detta kommer ske under kommande vecka 20, och varje lag har fått en specifik dag för hämtning av balar.

TACK för just din insats för vår verksamhet i Frösö IF Fotboll!

Uppdatering barmarksträning
2023-11-17 08:27

Höstens barmarksträning utgår från Länsförsäkringar AC (Lövsta).

När snön har kommit tränar vi på Östersund Skidstadion (ÖSK) fram till årsskiftet. Efter nyår är ambitionen att vi på måndagarna ska kunna träna på Lövsta/Skidleken medan torsdagarna blir fortsatt på skidstadion.

På jämna veckor tränar vi skate för röd-rosa-och-blågrupp. På ojämna veckor åker dessa grupper klassiskt. Vi kallar det OK-regeln, dvs Ojämnt Klassiskt.

För gröngrupp så är det alltid bara skidträning, inga teknikspecifika övningar för olika skidstilar.

Vi har en köldgräns på -15c för att bedriva träning. Det vill säga är det kallare än -15 grader har vi ingen träning, beslut fattas vid lunch den aktuella dagen och grupperna meddelas via mailutskick om det blir inställt.

En kväll på Länsförsäkringar Aktivitetscenter
2023-05-31 11:41
Damlaget, F10, Frösö Mix Max och Frösö IF BK på plats

En kväll på Länsförsäkringar Aktivitetscenter. Frösö IF BK, Frösö Dam, Frösö F10 och Frösö IF MixMax tränar och har kul på vårt eget aktivitetscenter.
#frosoif #lansforsakringarjamtland