Träningar igång fr.o.m söndag 8 augusti!
2021-08-07 21:18

Hoppas ni alla har njutit av sommarvärmen här hemma eller annorstädes! Och hoppas att regnprognosen kommande dagar bara är ett litet uppehåll i finvädret!

I morgon söndag den 8 aug rullar vi igång med träningar igen - söndagar och tisdagar, båda 18.00-19.15. Första matchen spelas redan på torsdag den 12 aug i Lit - vi återkommer med lagindelning och kallelser så snart vi har hunnit prata ihop oss!

Lagindelningen består i två ytterligare matcher (per lag)
2021-05-31 12:40

Alla verkade tycka att det var roligt med matchpremiär i helgen! Bra spel, många mål och härlig inställning! Och det var inga som helst problem att vara ganska många avbytare, snarare en fördel i värmen. Killarna kom och bytte helt frivilligt allt eftersom som blev trötta...

Slutsatsen blir att vi behåller lagindelningen i Svart och Rosa så som det var tänkt och spelar så under de kommande fyra matcherna (två per lag) innan vi blandar om igen.

Kallelser kommer!

Nyheter från sektionen