Datum för sammandrag i ÖFK-ligan

ÖFK-LIGAN SAMMANDRAG 2019

LÖRDAG 25 maj
Arrangör: Frösö IF

LÖR 8 juni (OBS! "ny" helg)
Arrangör: Orrvikens IK

LÖR 17 augusti
Arrangör: Föllinge IK

SÖN 1 september
Arrangör: Ås IF

SÖN 15 september
Arrangör: Näldens IF

Angående matchkallelser till ÖFK-ligan
Viktigt att svara i tid på matchkallelserna! Arrangerande förening behöver sätta spelschemat några dagar innan och innan dess behöver vi ha koll på hur många lag vi vill spela med. Observera att sista dag för att svara på kallelserna kommer att vara ca 5-7 dagar innan det sammandrag kallelsen avser!

Svara "Kommer ej" om ni inte planerar för att vara med.
Svara "Kommer" om ni planerar för att vara med. Om svarstiden har passerat och sjukdom eller annat i livet inträffar som gör att ni inte kan vara med - hör då helst av er, t.ex. med ett sms, så vi vet, tack!

Årets föräldrainsats P11 - ICA Valhalla Cup 4-5 maj
2019-04-12 09:33

Som vi nämnde på föräldramötet så består säsongens föräldrainsats för lag P11 i att hjälpa till vid ICA Valhalla Cup som kommer att spelas helgen 4-5 maj.
(Laget kommer också att spela sina första matcher under denna cup - preliminär speldag lördag 4 maj - separat kallelse till detta kommer senare!)

Tillsammans med lag F11 har vi på oss att bemanna upp med ett antal föräldrar under några arbetspass. Arbetsuppgifterna varierar, men kan exempelvis vara att sätta upp tält, agera parkeringsvakt, steka hamburgare, flytta mål etc.

Om ni följer länken nedan finns ett dokument att fylla i. Ni som skrev in er på papperslistan under föräldramötet är inlagda.

Det framgår i dokumentet hur många personer lag P11 förväntas fylla upp per pass. Observera att det är två pass att välja mellan på lördagen! Sammanlagt fredag-söndag rör det sig om 24 personer/insatser, så vi behöver ta på oss MINST ett pass per barn.

Kan ni inte själva delta så hoppas vi att ni kan skicka dit någon annan i ert ställe! Förtydligar att detta är säsongens enda förväntade föräldrainsats från vårt lag för Frösö IFs räkning!

Hör av er till kansliet om ni har frågor och funderingar!

P11 Träningstiden våren 2019
2019-04-12 09:28

Söndagar kl. 17.00-18.00

Tisdagar kl. 17.30-18.30

Plats: LAC/Lövsta 5-mannaplanerna

Vi kommer inte att skicka kallelser till träningar framöver, utan hör ni inget särskilt så är det träning! I händelse av tränarbrist, högtid eller annat som gör att vi behöver ställa in en träning så kommer vi att meddela det via ett utskick till alla som är kopplade till Frösö IF lag P11.

Nyheter från sektionen
Frösö IF, 25/03 15:55