SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Träningar igång fr.o.m söndag 8 augusti!
2021-08-07 21:18

Hoppas ni alla har njutit av sommarvärmen här hemma eller annorstädes! Och hoppas att regnprognosen kommande dagar bara är ett litet uppehåll i finvädret!

 

I morgon söndag den 8 aug rullar vi igång med träningar igen - söndagar och tisdagar, båda 18.00-19.15. Första matchen spelas redan på torsdag den 12 aug i Lit - vi återkommer med lagindelning och kallelser så snart vi har hunnit prata ihop oss! 

Lagindelningen består i två ytterligare matcher (per lag)
2021-05-31 12:40

Alla verkade tycka att det var roligt med matchpremiär i helgen! Bra spel, många mål och härlig inställning! Och det var inga som helst problem att vara ganska många avbytare, snarare en fördel i värmen. Killarna kom och bytte helt frivilligt allt eftersom som blev trötta...

 

Slutsatsen blir att vi behåller lagindelningen i Svart och Rosa så som det var tänkt och spelar så under de kommande fyra matcherna (två per lag) innan vi blandar om igen.

 

Kallelser kommer!

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Det finns inga nyheter..
Nyheter från föreningen
Frösö IF, 25/03 15:55 
Frösö IF, 01/10 13:09 
 
Facebook
Instagram