SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Fotboll

Välkommen till Frösö IF Fotboll

Vår sida är under uppbyggnad. 

Försäljning av Toa/Hushållspapper våren 2024.
2024-05-09 07:11

Under 2024 har vi uppdaterat och förändrat vårt avtal med ICA Supermarket Valhalla som är en av våra absolut främsta samarbetspartners, som en lokal aktör på Frösön. Förändringen innebär dels att vi inte längre kommer utföra varuplock i butiken. (Städ ute och en del andra arrangemang fortsätter som vanligt) Detta har under åren blivit en tidskrävande och administrativ svår uppgift varje år, både för oss och ICA Valhalla. Både att få våra lag att utföra uppgiften och för ICA att planera och ibland tvingas justera sitt arbete kring insatsen.
Tillsammans har vi därför valt att förändra upplägget i vårt samarbete och exempelvis välja bort alla varuplock, vilket vi hoppas ska ge oss ökade möjligheter att fokusera på andra gemensamma insatser. Detta gör dock att vi inom fotbollen behöver söka kompensation för intäktsbortfallet kring ex varuplock på annat håll.


Vi har valt att som förening prova försäljning av toapapper- och hushållspapper. Något vi vet alltid behövs och som kommer täcka intäktsförlusten och förhoppningsvis mer därtill.
Detta gör vi tillsammans med Ravelli.se.

 

Varje spelare/familj ska sälja 6 st balar papper. 5 st toapappersbalar och 1 st bal med hushållspapper. Gäller alla spelare i lagen födda 2016 till Utvecklingslag. (OBS! ”Familj” - Om man har flera barn så är det fortfarande 6 st som ska säljas)


Kostnaden för en bal är 280 kr varav föreningen får hela 100 kr/bal. Dessa intäkter skapar exempelvis möjlighet för fotbollen att stötta lagen med cupbidrag varje år.


Balarna säljs under några veckor och pengarna betalas (via swish) till en utsedd person i varje lag – som sedan redovisar försäljningen till kansliet.

I dagarna har ledarna i varje lag fått uppgift om utlämning av balar. Detta kommer ske under kommande vecka 20, och varje lag har fått en specifik dag för hämtning av balar.

 

TACK för just din insats för vår verksamhet i Frösö IF Fotboll!

2024-03-27 18:49
Föreläsning och paneldiskussion kring talangutveckling och idrottsmiljöer

RF Sisu Jämtland Härjedalen bjuder tillsammans med Frösö IF och andra föreningar i länet in till en kväll med temat talangutveckling och goda idrottsmiljöer.

 

Välkomna!

 

Anmälan via RF Sisu J/H

 
Facebook
Sponsorer