SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Skidor

Bli medlem

Det kostar 400:- i träningsavgift att vara med i vår verksamhet, och ett krav vi har är att deltagare ska vara medlem i Frösö IF. Dessutom vill vi att du som förälder gör några arbetsinsatser per år i samband med våra arrangemang. 

 

Är du ny och vill vara med i en träningsgrupp så hör av dig till någon av ledarna för att få aktuell träningsinformation. Det är viktigt att du i våra administrativa system läggs in på rätt grupp för att du ska få rätt utskick från rätt grupp. 

 

 

Jämtland Härjedalens skidförbund anordnar några gånger per år läger och tävlingar för åkare mellan 12 och 14 år. Den som är intresserad anmäler sig själv till dessa. Information om anmälan går ut via utskick från skidsektionen i Sport admin. Skidsektionen står för deltagandet på de här arrangemangen, förutom en avgift på cirka 500:- per aktiv som familjen själv får betala. 

 
 
Facebook
Sponsorer