SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Arbetsinsats

Det kostar inget att vara med i vår verksamhet, det krav vi har är att deltagarna ska vara medlemmar i Frösö IF. Dessutom vill vi att du som förälder gör några arbetsinsatser per år i samband med våra arrangemang. Det är enkla uppgifter som alla klarar av.


Det allra största åtagande vi brukar ha är världscupen i skidskytte i början av vintersäsongen (november-december). Detta är sektionens i särklass största inkomstkälla. Våra insatser här handlar om att till exempel bemanna parkering och städ. 


Frösö IF är dessutom delaktiga i de spännande Nordiska Ungdomsspelen som brukar genomföras i februari varje år. Längdåkning ingår som en av flera grenar i spelen och det är Frösö IF som är huvudasvariga för de tävlingarna. Även här behöver vi föräldrars hjälp.


Föräldrars arbetsinsatser är en förutsättning för att verksamheten ska fortsätta vara kostnadsfri, samt för att ledarna ska kunna lägga sitt huvudsakliga ideella engagemang på att planera och leda träningarna.

 
Facebook
Instagram