SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Skidor

Arbetsinsats

Det kostar inget att vara med i vår verksamhet, det krav vi har är att deltagarna ska vara medlemmar i Frösö IF. Läs på föreningens huvudsida hur du gör för att anmäla dig som medlem. 

 

Dessutom behöver du som förälder göra cirka tre olika arbetsinsatser per år:

  • Det allra största åtagande vi brukar ha är världscupen i skidskytte. Detta är sektionens i särklass största inkomstkälla. Vi har tidigare skött både parkering, städ och matförsäljning, men även arbete på skyttevallen har förekommit. 
  • Frösö IF är dessutom arrangör av längdskidtävlingarna i de spännande Nordiska Ungdomsspelen som brukar genomföras i februari varje år. Här behöver vi bemanna alla roller som krävs för att genomföra två dagars längdskidtävlingar, till exempel arenabygge, banbygge, starter, förvarning, skyltning, caféuppgifter/servering, speaker och prisutdelning. 

 

Föräldrars arbetsinsatser är en förutsättning för verksamheten. Kostnaden för att delta i träningsgrupperna är förutom medlemskapet i Frösö IF en träningsavgift. Intäkterna från arbetsuppgifterna går till bland annat lägerverksamhet, subventionering av klubbkläder, startavgifter för de aktiva, material till träning, förbundsavgifter, fika och utbildningar. 

 
Facebook
Sponsorer