SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Skidor

Kommunskidan

Kommunskidan är en serie motionstävlingar för alla som genomförs på onsdagkvällar under januari och februari. Tävlingarna arrangeras på olika elljusspår runt om i kommunen och det är ett arrangemang där både vuxna och barn kan delta. Har du inte tävlat förut är detta en utmärkt inkörsport till fortsatt tävlande.

En av deltävlingarna arrangeras av Frösö IF i spåren på Lövsta.

 

Du anmäler dig på plats och startar på valfri tid mellan 18.30-19.30. Föreningen betalar startavgiften för de ungdomar upp till 16 år som vill tävla. När det gäller Kommunskidan måste du dock själv betala och begära att få kvitto. Startavgiften kan sedan fås tillbaka om du i efterhand lämnar in kvittot till Frösö IFs kassör.

 

Information om Kommunskidan finns på Brunflo IF:s hemsida.

 

På hösten finns även barmarksvarianten Kommunlöpet, som arrangeras på motsvarande sätt fast som en enkel löpartävling i elljus- och terrängspår. Frösö IF brukar på samma sätt stå för en av deltävlingarna i denna tävling. 

 
Facebook
Sponsorer