""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Skidor
Tävlingar

Vi hoppas att så många som möjligt av våra skidåkare vill vara med på någon eller några tävlingar under vintern. Vilka tävlingar som finns att välja på ser du i Tävlingskalendern, där du också anmäler dig. Där hittar du också inbjudan med exakta uppgifter om tävlingen. Till de flesta tävlingar krävs anmälan ca 1 vecka i förväg.

 

Under säsongen kommer vi att propagera lite extra för några tävlingar där vi hoppas att deltagarantalet från klubben blir högt. Vid dessa tävlingar finns det ledare på plats, Frösö IF:s flagga finns med för att markera var åkarna samlas, och det finns möjlighet att få hjälp att valla på tävlingsplatsen. 

 

I de fall som tävlingen är en stafett är skidsektionens policy att ingen toppning sker, utan jämna lag sätts ihop av ledarna.

 

Frösö IF betalar anmälningsavgiften för de barn och ungdomar som vill tävla. 

Skidsektionen har ett antal tävlingsdressar att låna ut för den som önskar. Hör av dig till Marie Mattsson om du vill låna en tävlingsdress.

 

Så här gör du för att anmäla dig i tävlingskalendern:

 

  • Leta upp tävlingen du vill anmäla dig till (du kan filtrera sökningen och t ex välja att bara visa tävlingar i Jämtland-Härjedalen).
  • Klicka på länken för den tävling du vill anmäla dig till. Du får nu upp en informationssida om den aktuella tävlingen. Här brukar du kunna hitta inbjudan, samt så småningom även startlista och resultatlista. Mitt på sidan finns en liten ruta "Till anmälan", klicka på denna ruta. 
  • Leta upp ditt namn i listan över medlemmar. Markera namnet och välj "fortsätt". (Om du ej finns med i listan kan du prova att ändra i rutan "Aktiv i gren" till "Alla grenar". Fungerar det ändå inte ska du kontakta Frösö IF:s kansli)
  • Välj den klass du ska anmäla dig i och välj sedan fortsätt. Du är nu anmäld till tävlingen.

Fram till sista anmälningsdag går det bra att avanmäla sig om du ångrar dig. Du går då tillväga på samma sätt och kan i sista steget välja att avanmäla dig.

 

Tävlingsadministration

 

Klubbens tävlingsadministratör loggar in till SSF TA via IdrottOnline.

JH-aktiviteter

Jämtland Härjedalens skidförbund anordnar några gånger per år läger och tävlingar för åkare mellan 12 och 14 år. Den som är intresserad anmäler sig själv till dessa. Information om anmälan går ut via utskick från skidsektionen i Sport admin. Skidsektionen står för deltagandet på de här arrangemangen, förutom en avgift på cirka 500:- per aktiv som familjen själv får betala. 

 
Facebook
Sponsorer