SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Skidor

Nu är anmälan till barnskidskolan öppen!
2019-11-14 20:40
Nu öppnar anmälan till 2020 års upplaga av Frösö IF:s populära barnskidskola. Den riktar sig i år till barn som är födda mellan augusti 2012 till april 2016.


Vi kör igång måndagen den 13 januari och håller på totalt tio gånger, med avslutning måndagen den 23 mars.


Samling som vanligt på Lövsta IP måndagar kl.18:00.
Passen avslutas med fika strax före kl.19:00. Den här vintern hoppas vi på lika mycket snö som i fjol så vi kan hålla till på Lövsta hela säsongen.


Antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller. Hur många barn vi kan ta emot beror helt på hur många ledare vi får ihop. Kan du vara med som ledare är du varmt välkommen att höra av dig till gisela.norberg@gmail.com. Du är då garanterad plats för ditt/dina barn i skidskolan.


Vi återkopplar senast den 9/12 och meddelar om ni fått plats.


Barnskidskolan är gratis, men medlemskap i Frösö IF krävs.


Anmäler dig gör du genom att registrera er och ange ”barnskidskola” i kommentarsfältet här:


http://www.frosoif.se/medlem/
OBS! Inbetalning av medlemskap till Frösö IF ska göras via aviseringsmail som skickas från sportAdmin i januari, betala alltså inte in via swish eller BG!


Om ni har problem eller frågor kring anmälan mejla eller ring kansliet.  frosoif@frosoif.se


 Frösö IF:s verksamhet bygger på ideella krafter, och för att bidra med pengar till klubbens verksamhet tar vi på oss vissa uppdrag, såsom funktionärshjälp vid större tävlingsarrangemang och event istället för att t.ex. sälja bingolotter eller liknande.
Skidsektionen har två åtaganden under kommande säsong, det är VC i skidskytte och vår egen ungdomstävling, Nordiska ungdomsspelen.

I samband med dessa arrangemang utför vi föräldrar enklare uppgifter såsom städ, parkeringsvakter eller matförsäljning. Intäkterna går oavkortat till sektionens barn- och ungdomsverksamhet.
En förälder per deltagande barn ställer upp på ett arbetspass i samband med skidskyttevärldscupen.
Skidsektionen kommer att göra ett separat utskick med arbetsuppgifter och schema kring detta, och vi hoppas att du kan avvara lite tid så att vi tillsammans kan hjälpas åt att stötta Frösö IF:s skidverksamhet utan att behöva ta ut träningsavgifter.

 
Facebook
Sponsorer