SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Skidor

Barnskidskolan 2024
2023-10-23 11:21

 

Frösö IF bedriver varje vinter skidskola för barn mellan 4-7 år. Inför vintern 2024 innebär det barn födda från augusti 2016 till april 2020.

 

Anmälan till vinterns barnskidskola öppnar 1/11 för de som varit med tidigare. Anmälan för alla öppnar 16/11. Vi träffas 10 måndagar på Lövsta Aktivitetscenter (LAC) under januari-mars. Tiden är som tidigare 18-19, sista kvarten är det fikapaus. Den här säsongen börjar barnskidskolan den 15 januari 2024, uppehåll v 10, och sista gången är måndagen 25 mars. Fokus är att leka på skidor och därigenom lär sig barnen.

 

Barnskidskolans instruktörer är föräldrar till barnen i barnskidskolan så vi behöver er. Hur många barn vi kan ta emot beror helt på hur många ledare vi får ihop. Kan du vara med som ledare är du varmt välkommen att höra av dig till någon av samordnarna Anja eller Rasmus nedan. Du är då garanterad plats för ditt/dina barn i skidskolan.

 

Barnskidskolan är avgiftsfri och bekostas av Frösö IF genom att ni föräldrar tecknar medlemskap i föreningen och gör arbetsinsatser åt klubben på olika skidevenemang.

 

Välkomna i vinter!!

 

Mvh Rasmus och Anja

 

Anja Snellman, anjaxsnellman@gmail.com

Rasmus Grelsson, rasmusgrelsson@hotmail.com

 

 

 
Facebook
Sponsorer