SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Skidor

Vålådalsläger trots allt...
2020-03-30 14:30
I år var det många funderingar kring genomförandet av vårt traditionella familjeläger i Vålådalen utifrån den utmanande och oförutsägbara situationen kring coronavirusets framfart. Efter många avvägningar och anpassningar av upplägget tog vi ändå beslutet att genomföra lägret. 

Det blev en väldigt uppskattad och härlig helg med skidåkning för hela familjen, precis som det brukar vara. Även om vi strök alla inomhussammankomster kunde vi ändå umgås med andra familjer och lära känna dem som vi tidigare inte hade så bra koll på. 

Våra fantastiska ledare planerade och ledde tre olika träningspass som bjöd på både skicross med skateskidor, klassiskt långpass ovanför trädgränsen i vårsolen, samt en jättespännande och fartfylld skidorientering där ära och berömmelse stod på spel... Det var idel nöjda och glada barn, ungdomar och föräldrar som förenades i skidglädje och massor av frisk härlig fjälluft – båda något som vi känner att vi behöver extra mycket av i dessa ovissa tider.
 
Vi som deltog tankar ner den här fina helgen i våra sinnen och kroppar och lagrar den för att leva på under en oförutsägbar vår som ligger framför oss. Det vi vet är att vi självklart ser fram emot nästa års familjeläger i Vålådalen redan nu, och då tänker vi oss att vi kan planera fritt från eländiga virus och hygienrestriktioner...
 
Stort stort tack till alla som på olika sätt bidrog till att skapa den härliga och familjär atmosfär som lägret gav oss alla!
 
Facebook
Sponsorer