""
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Skidor
Barmarksträningen 2019
2019-08-31 14:50

Vi tänkte dra igång med barmarksträning på måndagar med start den 16 september kl 18-19. Vi träffas på Lövsta IP (vid kortsidan.av 11-mannaplanen) Tanken är att vi kör lite stavgång, hinderbanor, stafetter och annat kul för att komma bra förberedda inför snösäsongen. Naturligtvis är föräldrar välkomna att delta i träningen. Det krävs ingen föranmälan utan det är bara att komma.


Utrustning: Tag med ett par stavar, reflexväst och en enklare pannlampa(iaf när vi kommer in i oktober). För de minsta är det inte så viktigt med stavar då de kanske bara används ibland.


På torsdagarna med start 19 september kl 18 erbjuds rullskidträning på ÖSK. Samling nere på skidstadion. Denna aktivitet riktar sig till de som är födda 2010 och äldre.


Är du en förälder som känner att du gärna skulle vilja hjälp till i en träningsgrupp så är du varmt välkommen att höra av dig. Har ni frågor om ungdomsträningen är det bara att ni hör av er till Daniel Lewandowski dan_lewan@hotmail.com 0703104443.  


 
Facebook
Sponsorer