Frösö F08 snart säsong 2017
2017-04-05 12:21

Det är verkligen roligt att intresset för fotboll bland Frösöns 08-tjejer är stort, förra säsongen var vi ca 30 st! Vi hoppas såklart att intresset håller i sig även i år.

Vi ser nu ett behov av tränar- och ledarförstärkning i laget. Ambitionen är att laget ska träna två gånger i veckan och då behöver vi en tränare till utöver Jocke, Annica och Janne. Vår bedömning är att det blir för sårbart med bara tre tränare eftersom det behövs minst två tränare per tillfälle, och det nu blir två istället för ett tillfälle att täcka upp.

Vi söker därför dig som kan vara en förebild för spelarna och som på ett positivt sätt kan instruera spelarna under träning och match. Du behöver inte ha någon fotbollsbakgrund utan vi tror att det även behövs andra kvaliteter (t.ex. annan tränarerfarenhet, pedagogisk utbildning eller yrkeserfarenhet, ledarkompetens). Tillsammans hjälps vi tränare åt att planera och genomföra träningarna, och om man vill så finns möjlighet att gå fotbollsförbundets tränarutbildning som är väldigt bra och rolig! Det är också roligt att få vara med och träna våra barn, vi utlovar mycket skratt! Ju fler ledare vi är desto lättare blir det också att täcka upp om någon av oss är borta och vi kan dela upp träningspassen på ett bra sätt.

Vi behöver också minst två föräldrarepresentanter. Syftet med dessa är att vara en länk mellan oss tränare och er föräldrar, och avlasta tränarna från det som ligger utanför det rent fotbollsmässiga. Exempelvis planera för sådant som ska göras inom Frösö IF (Lövstadagen, närvara vid möten med ungdomssektionen, fotografering mm), hålla i lagkassa, boka cuper, eller planera roliga aktiviteter med laget.

Anmäl intresse till någon av oss:
Jocke 070-540 76 85joakim.nord77@gmail.com
Janne 070-299 75 35/janne.larsson@bahnhof.se
Annica 070-289 00 16/brittannicacarina@hotmail.com

Janne, Jocke och Annica

PS. Vi återkommer så snart vi fått våra träningstider på 5-mannaplanen på Lövsta. Ds