Frösö F08 säsongen snart slut
2016-09-12 12:31
Matcherna i Ås i helgen var årets sista Kompisliga för tjejerna, hösten närmar sig och utomhussäsongen är snart slut.
Sista utomhusträningen blir på onsdag den 21 september.

Vi har också anmält oss till en cup i ÖP-hallen söndag den 25 september. Vi har anmält två lag och det blir minst tre matche per lag, 2x12 min. Det är Ope som arrangerar cupen. Har inte fått några tider eller spelschema ännu, tillsvidare får ni göra en anteckning i kalendern så återkommer vi med kallelse och tider.
Vi kommer som mest kunna var 18 st (9 tjejer per lag). När kallelsen är utskickad får vi därför använda principen "först till kvarn" om många vill vara med!

F08-tränarna