F08 Kompisligan
2016-05-17 21:41

Vilken härligt gäng med tjejer det var på Lövsta i lördags! Det var inte bara offsidefällor och gnistrande fotbollsspel, publiken fick också höra mycket skratt och vi bjöds också på en och annan hjulning!

Nu är speldatum bestämt för tjejernas sammandrag i Kompisligan. Dessa tider gäller:

• Brunflo söndag den 29 maj klockan 10:00-14:00,

• Ope lördag den 11 juni (troligen på sportfältet)

• Ope lördag den 27 augusti

• Ås söndag den 11 september.

Inga exakta tider är satta men det brukar vara start på förmiddagen, tyvärr är erfarenhet från tidigare år är att det kan bli ändringar i speldatumen. Under dokumentfliken på hemsidan finns  vilka lag som är med i kompisligan och lite annan information från förbundet. Det blir två matcher per lag, varje match är 2x15 min.

Vi kommer skicka kallelse via sportadmin till varje sammandrag. Ni får då ett mejl med en länk där ni svarar om ni kan vara med eller inte. Det är väldigt roligt att det är så många Frösötjejer som är med på träningarna i år! Men då vi ”bara” har två lag anmälda kan det bli så att vi måste dela upp vilka som kan vara med. Det blir alldeles för lite speltid för tjejerna om 30 st vill vara med på ett sammandrag. Vi tycker att det blir bra med max 18 st. till varje sammandrag (då byter dom fyra och fyra).

Till det första sammandraget i Brunflo nästa helg kör vi enligt principen ”först till kvarn”. Ni som eventuellt inte kommer med då får förstås förtur till nästa sammandrag! När svarstiden har gått ut på kallelsen skickar vi ut mer information om samlingstid och vilka som är med.

Vi kan också försöka ordna med egna matcher framöver om tjejerna är sugna och vill spela mera matcher.

Till dig som inte fått denna info via mail utan läser det på hemsidan: Då det är väldigt svårt för oss att hålla ordning på egna mejlistor kommer ALLA utskick och kallelser göras från vårt system sportadmin, där de som anmält sig som medlem i Frösö IF finns med. Det är väldigt viktigt att alla som vill vara med och träna och spela anmäler sig som medlem på Frösö Ifs hemsida enligt tidigare information. (Ni som får detta via mail är redan anmälda och finns i systemet)

Inför matcher kommer ni som sagt att få en kallelse till matchen via mail. Vill er dotter vara med så behöver ni svara på kallelsen och vi ber er att respektera svarstiden så att vi hinner planera inför sammandragen. Man kan alltså inte ”bara dyka upp” till matcherna.

Om ni just anmält er dotter som medlem och hon vill vara med och spela i Brunflo nästa helg, maila detta till sylvia.nord@gmail.com. Men först till kvarn gäller som sagt.

Denna info läggs även ut på tjejernas lagsida,(http://sportadmin.se/hemsida/start/?ID=119594). Jag kommer också nämna detta på morgondagens träning.

F08-tränarna