Frösö F08 Information till nya spelare plus lite annat
2016-04-27 12:21

På första träningen var det över 25 st tjejer, jättekul! Många är nya och här kommer lite information som kan vara bra att ha.

Träningar

Onsdagar på Lövsta 5-mannaplanerna. Tid 18:00-19:00. Lek, spel och glädje med mycket boll och rörelse!

Prova på

Prova på träningen ett par gånger. Om er dotter tycker det verkar kul ser ni till att anmäla er via Frösö IFs hemsida: http://www.frosoif.se/medlem/

När ni anmält er dotter så hamnar hon i vårt närvaro och administrationssystem Sportadmin. Där rapporterar vi närvaro, gör våra mejlutskick till gruppen, skickar kallelse för matcher mm.

ICA Vallahallcup

Lördag den 14 maj på Lövsta. Vi har anmät två st lag. Tider är ännu ej bestämt, återkommer så fort det är klart.

Ni som har fått kallelse via Sportadmin får gärna svara via den. Ni som är nya och inte finns i systemet kan mejla joakim.nord77@gmail.com om er dotter vill vara med.

Kompisligan

Föreslagna preliminära speldatum för sammandrag på våren är helgerna: (det blir någon av dagarna)28-29/5 & 11-12/6 och på hösten 27-28/8 & 10-11/9