Frösö IF F08 Start träning onsdag 20/4
2016-04-19 14:40

Äntligen börjar vi med träningen igen för tjejer 08! Tiden vi har fått är på onsdagar klockan 18:00-19:00. Vi börjar nu på onsdag den 20/4, vi träffas några minuter innan vid fem-mannaplanen på Lövsta.

Nedan är också det utskick som gjordes i början på mars. Där står lite mer information kring registrering, Kompisligan mm. Påminner också om ICA Vallhalla cup den 14 maj och anmälan till den. Vi har värvat en till tränare också, Jan Larsson, Frejas pappa förstärker laget, kul!

Syns på onsdag!
/Jocke

----------------------------------------------------------------------

Snart är det äntligen dags för en ny fotbollssäsong för flickor 08. Vi hoppas att alla som var med förra året vill vara med i år också. Det skulle såklart vara roligt om fler tjejer vill börja spela med laget! Prata därför gärna med klasskompisarna och fråga om dom vill följa med och prova någon träning. I år blir det även spel i Kompisligan, tidigare ÖP-liret. Planen är att kunna börja med träningar efter påsk, i början på april. Vi återkommer med tider så snart som möjligt.

Jag (Joakim, pappa till Stina Nord) kommer vara med i år som tränare. Även Annica, Elvira Westerlunds mamma kommer vara tränare. Det är lite få så vi ser gärna att fler vill vara med och hjälpa till, både som tränare men även som föräldrarepresentanter för laget. Det finns andra saker än just tränarrollen som man kan hjälpa till med, ju fler vi är desto lättare och roligare blir det! Hör av er till mig om ni undrar över något.

Vi kommer helt gå över till att göra mejlutskick från Sportadmin (system med närvararapportering, medlemsregister, kallelser mm). De flesta finns redan där men ni som inte har fått mejl med utskick från Sportadmin finns där inte och har fått mejl direkt från mig. Därför ber jag er att anmäla er via Frösö IFs hemsida, ring kansliet om ni har frågor, 063-128859.

Jag har anmält två lag till ICA Vallhalla cup den 14 Maj. Cupen arrangerar Frösö på Lövsta. Det är 5-manna och matcherna är 2x15 min. Tjejerna kommer spela minst tre matcher mot jämnåriga. Det är en rolig cup med mycket aktivitet på Lövsta och en rolig start innan Kompisligan drar igång. Ni kommer få en kallelse från Sportadmin där ni anmäler om ni vill vara med eller inte. Kallelsen kommer som ett mejl med en länk, där ni svarar kommer eller kommer ej. Ni kan också lämna kommentarer och ni ser vilka andra som har anmält sig. Svara senast den 2 Maj om ni kan vara med eller inte.

Bifogat är information om cupen.

Hoppas ni får ett bra Sportlov! Vi återkommer så snart som möjligt när det är dags för första träningen.

/Joakim