SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Frösö IF
Jämtlands största idrottsförening

vs
Frösö IF
vsFrösö IF

  INFORMATION

Matchstart:lör 11 september, 07:30
Plats:Brunflo
Samling: Parkeringen vid huvudingången till Lövsta AC
Aktivitetsinfo: Hej!
Nu är det dags för säsongen sista matcher. Denna gång är det sammandrag i Brunflo. För att kunna erbjuda alla killarna att vara med och också få ordentligt med speltid har vi ordnat att vi kan få ställa upp med tre lag.

Spelschemat är nu klart och det blir en tidig lördagsmorgon. Första matchstart är 8:30. Två av våra lag spelar 8:30 och 10:00 medan det tredje spelar 9:15 och 10:45. Det innebär å andra sidan att vi är klar redan till lunch.

Samling som vanligt inför avfärd  på parkeringen vid huvudingången till Lövsta AC.  Denna gång samlas vi kl. 7:30. Alla som ska med och spela samlas där.

Kom ihåg att ange när ni svarar på kallelsen om det behövs skjuts och boka då in er på lämplig bil eller ange om ni kommer köra och har platser över.

Vi rekommenderar att ni skickar med killarna fika. Som vanligt gäller ingen saft/läsk, bullar/kakor, godis etc före och mellan matcherna för killarna.

Vi räknar med att vara hemma igen ca kl. 12:30. Men som vanligt är det smidigast om varje bil kommer överens om hur överlämning av de killarna som åker med sker.

Kom ihåg
- Shorts, strumpor (gärna svarta)
- Benskydd
- Vattenflaska
- Fika
- Att ta av ev. klockor, armband, halsband. Kanske kan vara läge att ta av hemma så att de inte tappas bort på plats. Bakgrunden är att ingen får ha klockor eller smycken på sig p.g.a. risken att skada sig själv eller andra under matchen...

Mvh / Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Facebook
Sponsorer