SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Frösö IF
Jämtlands största idrottsförening

Offerdal IF / Nälden IF
vs
Frösö IF
Offerdal IF / Nälden IFvsFrösö IF

  INFORMATION

Matchstart:lör 19 juni, 09:15
Plats:Änge
Samling: Parkering vid huvudentrén på Lövsta AC
Aktivitetsinfo: Hej!
Dags för match igen. Gemensam samling för alla på parkeringen vid huvudentrén till Lövsta AC kl. 9:15. Det kommer behövas ett par bilar extra förutom tränarnas så ni som kan får gärna hänga med. Vi påminner dock om att det endast är en medföljande per spelare.

När du svarar om ditt barn kan vara med eller inte så uppmanar vi till att samtidigt markera "Jag behöver skjuts" eller "Skapa körning" ifall ni har möjlighet att köra och då också ange hur många platser ni har över.

Precis som förra lördagen blir det två matcher med start kl. 11 resp. 12:30. Så däremellan finns utrymme för lunch/fika.

Vi beräknar vara tillbaka på Frösön runt 14:15. Hur överlämning av barn hanteras när vi kommer hem kan bestämmas kring varje bil vid samlingen innan avfärd på lördag .

Kom ihåg:
- benskydd
- Short och strumpor (gärna svarta)
- fika
- att ta av ev. klockor, armband, halsband. Kanske kan vara läge att ta av hemma så att de inte tappas bort på plats. Bakgrunden är att ingen får ha klockor eller smycken på sig p.g.a. risken att skada andra under matchen...

Välkomna till match!

/ Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Facebook
Sponsorer