SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Fotboll

Järpen
vs
Frösö IF
JärpenvsFrösö IF

  INFORMATION

Matchstart:sön 16 maj, 14:00
Plats:Norrmontage Arena Järpen
Samling:13:15, Norrmontage Arena JÄrpen
Aktivitetsinfo: Vi har fått möjlighet att spela en träningsmatch mot Järpens IF på deras konstgräsplan i Järpen. Det är mot laget som vi kommer möta i serien längre fram på säsongen.

Med tanke på regler och rekommendationer kring smittspridning så samlas vi i Järpen vilket innebär att man löser/koordinerar transport själv. Även om miljön kanske inte uppskattar det så är det väl lämpligt att vi inte åker fler än två spelare / bil. Det går att lösa säkra duschmöjligheter i Järpen men vi kommer inte samlas inne i omklädningsrum så kom ombytt och klar till samlingen.

De som kör får naturligtvis stanna kvar och kika på matchen men utspritt och på behörigt avstånd. Skriv gärna i svaret på kallelsen om du kan/vill köra.

Jag håller på att planera för ytterligare en träningsmatch längre fram i nästa vecka vilket innebär att jag tycker det blir lagom att åka med 15 spelare till denna match.

Frågor - kontakta Tobbe 070-5398312

<< Tillbaka

 
 
Facebook
Sponsorer