SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Frösö IF
Fotboll

vs
Frösö IF
vsFrösö IF

  INFORMATION

Matchstart:lör 28 augusti, 09:00
Plats:Vemdalen (Östgärdegatan 14)
Samling: Lövsta AC
Aktivitetsinfo: Hej!
Dags för matcher igen. Denna gång blir det sammandrag i Vemdalen. Våra två lag kommer spela två matcher vardera.

Första matchstart är 11:30. Som spelschemat ser ut just nu så kommer det vara sju lag på plats och det kommer spelas fyra omgångar med matcher. Vårt ena lag kommer spela sina matcher den första och tredje matchomgången medan det andra lag spelar i den andra och fjärde matchen.

Vi samlas därför inför avfärd kl.9:00 vid parkering på Lövsta. Parkeringen vid "huvudingången". Alla som ska med och spela samlas där.

Kom ihåg att ange när ni svarar på kallelsen om det behövs skjuts och boka då in er på lämplig bil eller ange om ni kommer köra och har platser över.

Eftersom det kommer bli en lång dag så rekommenderar vi att ni skickar med killarna fika/lunch. Det kan kanske vara bra med en frukt/smörgås att äta direkt när vi kommer fram innan matcherna sätter igång och sedan något mer att stoppa i sig mellan eller efter matcherna.

Vemdalen som arrangerar har även meddelat att lite enklare fika kommer finnas till försäljning, typ kaffe, fikabröd, korv och ev. hamburgare. Som vanligt gäller ingen saft/läsk, bullar/kakor, godis etc före och mellan matcherna för killarna.

Vi räknar med att vara hemma igen runt kl.16:30. Det smidigaste är om varje bil kommer överens om hur överlämning av de killarna som åker med sker.

Kom ihåg
- Shorts, strumpor (gärna svarta)
- Benskydd
- Vattenflaska
- Fika
- Att ta av ev. klockor, armband, halsband. Kanske kan vara läge att ta av hemma så att de inte tappas bort på plats. Bakgrunden är att ingen får ha klockor eller smycken på sig p.g.a. risken att skada sig själv eller andra under matchen...

Mvh / Tränarna

<< Tillbaka

 
 
Facebook
Sponsorer